09:14

Strålande väder ute och nu drar jag till jobbet, det känns lite sådär...

Det gamla vanliga igen

Sitter här och är lite lagom trött sådär men är inget överdrivet eftersom jag gick och la mig klockan 9 igår! Nu är påsklovet slut och skolan har börjat igen vilken på ett sätt är positivt, denna termin leder mot sitt slut.
Oj vad mycket klockan är då, måste gå och fixa iordning mig nu, och juste idag har vi biptest, ni vet ett sånt här jobbigt spring test. USCH! Bilderna på mina köp från Stockholm kommer ikväll också, har inte ens berättat att jag varit där men aja... Nu vet ni. :)

Hahah, stackars små barn!






Let the sunshine

Nu har jag varit ute och solat i 4 timmar, tror att jag har fått lite färg faktiskt.
Nu ska jag duscha och fräsha till mig och sedan blir det resturang med pappa och brorsan, GOTT! Sen ikväll ska jag och Lovisa checka körslaget tillsammans, mys :)

Supergod chokladmousse på 5 minuter


Sunshine

Nu börjar solen komma fram ordentligt så nu ska jag ut och chilla på altanen. Brb!


Härligt avslut på påsklovet



Det kan inte bli bättre än såhär. Det går bra nu kompis det går bra yeaaah!

spring


En snabb photoshopguide

Haha vi hade en uppgift i skolan att göra en guide om något csprogram. Så här blev min och Lovisas ;)

min röst låter helt fuckad

Underbaaaaaaaart.

Gud vilken underbart väder över 20 grader, sommarvärme! Hoppas denna värme kan stanna i en evighet, iallafall tills skolan börjar igen. Idag ska jag kanske till djulö och steka lite med Lovisa och picknika annars blir det nog att bara ligga ute i solen här hemma :) Nej nu måste jag läsa ett av typ 60 kapitel i svenskaboken som ska vara utläst när skolan börjar. Good luck!

Update: det blir inte djulö så jag får antagligen få tag i ngn annan o åka dit med eller sola i trädgården ;)

Nu ska jag ut och bränna hud !




Klipp dina egna shorts

Städade garderoben häromdagen och hittade två par jeans som jag aldrig längre använder men jag tyckte att det var synd att slänga de eftersom de inte var så slitna och så så klippte av de till ett par shorts och fixade lite hål i de. Jag filade till håren vilket ger mycket snyggare resultat mot om man skulle klippa sönder hål, så tipsar er om detta. Klipp sönder ett par långa byxor så slipper du bränna pengar på att köpa jeansshort iår :)

Ett långt inlägg, japp.

Gårdagen tillbringades först med Johanna ute i solen och vi tittade katrineholmskören som är med i körslaget i stadsparken, sjukt mkt folk det var där :) Senare var även Emma och Lovisa med oss. Idag har jag varit på lager 157 hittade dock ingenting, fanns typ bara snygga killkläder. Sen så har jag legat och solat nu i två-tre timmar, lite färg har jag allt fått :D!  Nu ska jag dra ut med Johanna, Emma och Lovisa och senare blire träning. 
Gud vilket underbart påsklov, nästan 20 grader ute och ja, perfekt!



I'm waiting for you if it's a day, a month, a year

Tumblr_libzoxaqmo1qc4l4yo1_500_large
190653_130429220364339_100001917868658_192698_8367364_n_large
weheartit

Bäckfotande

Testade att fota en liten bäck med lång slutartid dock första gången med lång slutartid o så så de bilderna blev inte så jättefina men här är den bästa tycker jag :)

outfit

Linne: Gina Tricot
Leggins: Ullared 
Jeansskjorta: Mammas garderob
Klocka: Ur&Penn
Ring: Gina Tricot
Solbrillor: Lindex


23:24

Dålkig uppdatering jag vet jag vet.. jag måste bättra mig.. igår kväll tillbringades med Lovisa och idag har jag varit med Johanna och Lovisa hela dagen typ, vi var mest ute så fint väder ju, jag älskare! Sen kollade vi på körslaget och TEAM GABRIEL GICK VIDARE! :D

Imorgon ska vi tre åka till statsparken och kolla på kören tänkte vi och så får vi se om de är lika grymma live ;)




Påsklov!

Äntligen påsklov, lite nice sådär! Här får ni en fin bild på en fin klass :)


Jag hatar rubriker

Har precis kommit hem från mormor och morfar, de har varit på ullared och köpt hem lite saker till mig. :)
Tio par strumpor, fem par nylonstrumpbyxor, en foundation, kollegeblock och godis och kakor! Har man världens bästa mormor och morfar? Jao!


21:36

ohfan jag måste städa mamma kommer hem om en halvtimme. Sen ska jag nog dra igång ngn film och sedan blire sängen. Natti!

Världens fulaste djur?

Hahaha, hittade lite bilder på fula djur. Kul och se ut så :) Och ja... detta är vad jag gör på fritiden, sitter o söker på google efter fula djur ;)


Tågbiljetter bokade

Nu har jag boka tågbiljetter till Stockholm, guuuud jag är så shoppingsugen så var bara tvungen att skriva detta. Ja ska åka med Lovisa, ngn mer som vill hänka? :)

Ut med det gamla och in med det nya

Har nu bytt ut mina vita tygskor (de ska vara vita iallafall) mot ett par vita converse. Skulle egentligen ha svarta men de var slut överallt i min storlek så det blev vita och det är ju hur snyggt som helst i sommar med bruna ben. Så nu har jag ett par höga vita och ett par låga vita, perfekt! :)



Studiobilder



Fotograf och redigering: Jag
Modeller: Madde och Lolli

Clothes


lördag

Ojoj vilken dag, gick upp tidigt för att dra till jobbet jobbade till fyra åkte därefter direkt till Norrköping, skulle köpa converse hittade dock inte svarta men köpte vita så ska jag byta tyill svarta imorn här i k-hgolm om det finns :) Direkt efter det skjutsade mamma mig till Duveholmshallen och så kollade jag johanna, lovisa och emma på innebandy cup sen drog vi ner på stan sen åkte vi hem till johanna o åt tacos o just nu sitter jag och lyssnar på Emma och Lovisa som sjunger singstar det låter SKITBRA hahah... ;) Men nu äre min tur att sjunga brb!

Fridaaaay

Helg, gud vad skönt, även fast jag ska jobba imorgon menmen. Vid halv 7 åkte jag till Joseph som fyllde år igår så firade han lite sen åkte ja hem o så kom Lovisa och Johanna hit och vi tittade på filmen "Prom night" den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara. Klart sevärd. Men känns lite sådär nu när jag är helt ensam hemma efter att ha sett den filmen.



Spring feelings

Sitter i skolan och har mediakunskap tror jag, jag är sååå otaggad på att jobba. Fick förövrig MVG på historiaprovet! Fettstolt! Efter skolan ska jag ner på stan och skriva upp mig hos körskolan och göra lite saker på stan.
Dagens outfit
Converse - scorett
Kjol - Zara
Linne - Gina Tricot
Kofta - Weekday eller lager 157
Armband - Glitter
Denna outfit ger mig vårkänslor, blommig kjol, melike!

Onödig dag eller?

Sitter här och har media sen har vi typ idrott om några timmar så onödig dag egentligen, men man får göra det bästa av situationen ;) Senare blire utvecklingssamtal hoppas det går bra. Hejdå ! :D




HAHAH DAGENS !

- Ska jag dra ett skämt?
- Javisst
- (Drar i dig)

Dag 25 - Det jag är mest nöjd över med mitt utseende

Finns inget jag är supernöjd med precis men jag har aldrig haft finnar vilket jag är glad över, behöver typ inte ha foundation men jag har det ändå men haha. Sen blir jag ganska brun på sommaren vilket också är positivt, det är så fint att vara lite solbränd tycker jag hatar att vara helt vit som nu på vintern. 


Vårkänslor eller vad?

Nu börjar det verkligen kännas som vår. Idag på vägen hem cyklade vi hem utan jacka och med solbrillor. Det var inte ett dugg kallt, vi såg även några tussilago och två fjärilar! Jag älskar våren!


Ser ganska härligt ut, tycker ni inte det?

vovvsingen


Skolprojekt v.12


Tema: gammalt


Tema: hår

Rosa kladdkaka!

Jag och Emma ritade rooooosa kladdkaka häromdagen, tyckte det var finare med rosa, dock godare med brun kladdkaka eftersom vi var tvungen att ta bort kakaon :(


Dag 24 - En betydelsefull bild

Denna bild är betydelsefull för mig eftersom det är två personer som är väldigt älskade på den. Tog denna bild på mormor och morfar för bara någon vecka sen. Mormor och morfar har alltid stått mig väldigt nära. De gör en glad och man går alltid hem med ett leende på läpparna när man har varit hemma hos dem. Jag älskar er!

Så här kul kan man ha med photoshop :)


In the studio


Jimmy Jansson in my heart

Bra låtar jag och min käre vän lyssnar på. Men gud vad hans låtar påminner mig om barndommen, jag saknar den tiden så mycket, inga beskymmer, man bara skrattade, lekte och var glad hela tiden!
Bara för det så bjuder jag på två jimmyjanssonlåtar som påminner mig jättemkt om den tiden, han var min största idol var kär i han :)





Mot bättre tider

Jag känner mig glad! 
- Har jobbat klart för idag och känat lite pengar
- Det blir bara varmare och varmare för varje dag nu
- Emma kommer hit snart
- Snön håller på att smälta bort
- Ska äta supergod mat ikväll
- Påsklov om två veckor
- Turkiet om en och en halv månad
- Sommarlov om två månader.

OHYEEEEEEEEEAH!

Criminal

Jag är inget big fan av Britney Spears med hennes nya låtar är faktiskt riktigt bra i albumet femme fatale.
Gillar denna låten starkt.



Dag 23 - Min första pojkvän

Min första pojkvän var Jesper typ i ettan eller något. Skickade typ kärleksbrev till varandra och när vi blev tsm sa vi aldrig ngt till varandra, vi var aldrig heller men engång kom jag ihåg att jag fick ett halsband av honom av äkta siler och då köpte jag ett goggospaket som tack till honom. (Små plastfigurer) Jag var även tsm med några andra samtidigt så haha. :)


RSS 2.0