New in

Stickad cardigan från H&M
Röda trosor, och rosa BH och trosor från Gina Tricot, Vit BH från H&M.
Klocka från Ur&Penn
Svarta jeans från Top Shop, sitter som smäck!

Dreams

Vad jag hatar att vakna upp ifrån en underbar dröm och inse att allt som hänt bara var en dröm och att ens liv fortfarande är som innan.

Stockholm next

Ni såg nog i Lovisas fina inlägg igår att jag Emma och hon ska till Stockholm idag, fettchill! Tåget går om en timme så måste sminka mig nu, ciao!

Hej hopp gummisnopp!

Nu äre ju så här att lovisa har sparat sitt lösen till bloggen på min dator, hihihihi så därför gör jag ett inlägg nudå eftersom hon envist inte uppdaterar(!!!) IMORGON så hoppar jag på bussen och SEN så hoppar jag på tåget mot stockholm underbart att komma ifrån katrineholm lite eller hur lovisa widen och emma lilja?
NEH nu ska jag äta mat o sen sova hihi, klicka på mig för att komma till min uppdaterande tumblr!!

GOD JUL!

Ville bara önska er alla en riktigt god jul, hoppas ni får det bra med trevligt sällskap, god mat och en massa fina presenter!


Snygg yeeee!

Så jävla snygg asså, sitter iaf här med ansiktsmask och hårinpackning nu, måste ju vara fresh i jul ! :)

"Dan före dopparedan"

Helt sjuuukt att det är julafton imorgon, har väldigt mycket som jag ska hinna med idag.
- Gymma
- Hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna
- Göra ett ärende på stan
- Städa hela rummet, samt kanske ta ner några tomtar (sent ute, jag vet)
- Slå in julklappar
- Myskväll med familjen

U.S nails

Precis målat mina naglar, det blev kanske inte så jättebra som ni ser, första gången jag målade amerikanska flaggan, gjorde även väldigt slarvigt. Men aja, det funkar. Kan visa hur jag gjorde någon gång, om ni vill? :)

Me want


Jullov

igår fick man jullov då, så jäkla skönt.

En fin liten film från i helgen


På gymmet

Nu blire ett pass på gymmet, skönt. Sen hem och sova, sjukt trött, håll på o somna på vår tre timmars svenska flera ggr.


Teenager Post


Helgen dårå

Detta är vad jag gjort i helgen då, kikat handboll i duveholmshallen. Elitcupen i Duveholmshallen, ändå gången det händer något i Katrineholm. Älskar handboll seriöst och handbollsguys är ju inte att leka med heller!

matteeee så kul

Sitter och har matte nu, roligtroligt, eller? Sen äre väääärldens längsta svenska. Ciao.

femtonde december

Gym CHECK
Lovisa hängde med mig till gymmet och satt och var lite social, körde stenhårt, helt död. Nu blire att duscha, ta hårinpackning, peeling, ansiktsmask och sånt, och så ska jag försöka göra lite svenska också. 

Så söta så jag dör!


New in

Tog en liten runda på stan igår och fick med mig ett halsband från ur & penn, 79:-


Varför har inga killar i Katrineholm lite stil?

Inga killar i Katrineholm, ett undantag på några fåtal, har någon stil. Typ mjukisbyxor och en hoodtröja vardaglig klädsel. Usch.

Asså...


Dag 14 - Det läskigaste jag har varit med om.

När jag var i Göteborg i somras så hade vi varit ute lite extra länge. Sen när vi kom tillbaka till vandrarhemmet tog vi en dusch i det gemensamma duschrummet kl 3 typ på natten. Sen efter det så skulle vi gå och hämta läsk i det gemensamma köket somvi ställt i kylen. Sen när vi är där inne och fixar glas o sånt så tittar jag ut i korridoren av slump. Då kommer det en gubbe vingligt gående i korridoren, när han ser att jag ser han smyger han sig bakom en pelare. Det fanns pelare vid varje dörr intill rummen. Sen tänkte jag inte så mkt mer på det men sen när vi ska gå tillbaka till rummet så har han smygit sig fram till pelaren närmast oss. Jag kände att det var något fel med honom och att han inte bodde på vandrarhemmet att han smygit sig in. Sen när vi kom till vårt rum såg vi att han började gå mot oss så vi typ springer in panikslagna in i rummet och några minuter senare knackar det på dörren. Sen hörs det inget på ungefärfem minuter då det knackar igen. Asså usch det var det vidrigaste jag har varit med om. Vi typ satt knäpptysta inne på rummet och låtsades sova, vi höll även i mobilerna med 112 inslaget. Men vi ringde aldrig. Men det blev ingen sömn den natten inte. Hela natten hade varit ett helvete innan, det fanns ingen buss som gick till vandrarhemmet vi var alltså tvungna att gå över en mil sen när vi kom till vandrarhemmet typ "jagade" en bil oss med spanjorer, och liksom från bussstationen till vandrarhemmet var det 100 meter.
Oj vilket långt inlägg detta blev. Men jag blir typ helt upprörd när jag skriver om det, och nu efter detta blir jag rädd jättelätt när jag är ensam hemma och så, skiträdd att ngn ska knacka på fönstret.

dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

I somras var jag i Göteborg under gothiaveckan, detta skulle jag verkligen vilja uppleva igen, verkligen göra om allt igen, exakt lika dant som iår, för vi hade så jäkla kul! Göra om sista kvällen igen då man verkligen bara bjöd på sig själv och levde i nuet, sket i allt annat!

Skitdag

Asså ååh vilken dålig start på denna vecka, en helvetes dag ärligt talat. Vaknar med världens huvudverk och så regnar det ute, cyklar till skolan i regn för att jag inte hann med bussen och sen höll jag på o halka på cykeln o ramla 3 gånger, har engelska och det går skit, sen fick jag reda på att man inte kan läsa både Matte C och foto B, blir så himla sur. Man borde få läsa de kurserna man vill. Jag vill liksom välja matte C för att de ger meriter men vill ju även välja foto B, det var ju liksom därför jag valde media. Åhh ångrar att jag valde media, fan. Sam och natur får läsa precis vad de vill. Får väl skita i Matte C och läsa engelska C istället. Good luck säger jag bara jag som knappt klarar av Engelska A. Nej nu ska inte detta bli värsta uppsatsen. Nu måste jag plugga alla miljoner saker också. Orkar inte. Har mensverk. Vill sova och så äre fysträning ikväll också. Orkar ingenting seriöst. Fasen vad skönt det ska bli med jullov om en vecka.

dag 12 - Tio saker jag gillar att göra.

1. Spela fotboll
2. Sova
3. Fotografera
4. Hänga med vännerna
5. Shoppa
6. Resa (Helst utomlands)
7. Lyssna på musik
8. Sola & Bada
9. Hemmakvällar, bara sätta sig i soffan med en stor filt runt om sig och dricka tee och titta på någon bra film.
10. Nörda med mobilen och datan.

Fystester

Kom precis hem frånfotbollsträning, det blev dock ingen fotboll inte, utan fystester istället. Usch trodde jag skulle dö precis efter man hade sprungit. Nu hade jag tänkt och plugga med jag tror jag skiter i det och tar en lugn söndagskväll istället så får jag verkligen ta tag i plugget nu i veckan. Ciaooo.

Dag 11 - Tre bilder som är från när jag var liten


fiskbensfläta

Lärt mig att göra fiskbensfläta på mig själv, haha aldrig kunnat det. Det är dock mycket finare när man har längre hår och denna var inte så perfekt, men det är ju trots allt första gången jag gör en sån :)

Nervösa killar

Asså kommer ihåg dessa två sköningar i idol, så grymma!

Ångest.

Får ångest varje gång jag kollar på datorskrivbordet, måste plugga...

Dag 9 & 10

Kör på två dagar nu, har inte uppdaterat den på så länge.
Dag 9 - Två saker jag längtar till
SOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR, underbara SOMMAR! Sol, glass, solglasögon, hav, bruna ben, korta shorts, blommiga klänningar, utekvällar med kompisar, dunka musik och ett långt härligt sommarlov, gud vad jag älskar det <3
Sen längtar jag ju även till jul såklart men även till Göteborg, ska dit i januari och chilla galet! Sen längtar jag ju även till Avicii såklart. Okej det blev mer än 2 saker ;)
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Mobilen och ehhhmmmm... vännerna. :)

En liten film får avsluta kvällen

Denna film är från första veckan i gymnasiet, så kul man tyckte photobooth var, vi satt och filmade i det hela tiden. Haha. Men det är ju bra för då får man se lite old memories nu :) Godnatt!

Ojojoj börjar bli storbloggare

35 besökare, storbloggare eller vad? Haha eller inte... Nej men jag brukar typ bara ha 10, inte så konstigt med min tråkiga, segt uppdaterade blogg. ;)

Smiles

Smiles

är det längsta ordet i det engelska språket. Det är en mile mellan första och sista bokstaven.


New in

Igår så var vi på UF-företagsmässan med klassen. Jag köpte en tygväska från företaget OH MY BAG, älskar den. Deras väskor är verkligen snygga. Min kusin är med i det företaget. Ni kan gå in o kolla på deras väskor på deras hemsida om ni har lust :)

ny design

Skrapade ihop en ny bloggdesign lite snabbt, var så trött på blått.

Efterlängtade fredagen är äntligen här!

Fredag, fredag, fredag, vill bara skrika ut det tusen gånger om, så glad är jag för att det är fredag. Har ärligt talat haft en förjäklig vecka med alldeles för mycket plugg. Nästa vecka blir likadan men det ska jag skita i nu. Igår hde jag engelskanationellt muntligt, min svagaste sida och idag hade jag matte nationellt B prov i 4 timmar.
Kvällen kommer tillbringas med familjen och med familjen Oinonen som kommer hit, det blir god mat och att sitta framför idolfinalen och bara ha mysigt. Annars ska jag bara slappa hela helgen, gud så skönt.


Bodypump

Igår körde jag och Emma bodypump på friskhuset, fyfan asså det är seriöst det värsta jag har gjort i hela mitt liv, och igår insåg att jag inte har några armmuskler. Nu går jag runt som en stel pinne och har träningsverk i hela kroppen, någon som har lust att skaffa en rullstol till mig? Det skulle behövas. Nej nu måste jag resa mig och gå till lektionen, ajaj!

Nu ska jag sluta att förstöra mitt hår.

Från och med nu ska jag sluta att slita sönder mitt hår, ska inte föna och absolut inte platta det förutom i nödfall och speciella tillfällen. Så om ni nu ser att jag ser ut som ett skatbo i håret så har jag en anledning, nu ska fan mitt hår få lite längd igen!

Oj här vare dålig uppdatering.

Sry för dålig uppdatering, glömt att bloggat. I fredags blev det en mysig hemmakväll med idol och vampirediaries med familjen och igår var jag Emma, Lovisa, Linnéa och Matilda hemma hos Johanna som fyllt år, där bjöds på god mat och supergod tårta, mums. Nu sitter jag här och borde ta tag i mitt svenskaarbete, det går inte så bra om man säger så, ikväll blir det thaimat från hot&mix, mums!

RSS 2.0