Dag 22 - Vad jag hade på mig idag

Jeans - Cubus
Skjorta - Gina Tricot
Armband - H&M
Ring - Gina Tricot
Klocka - Ur&Pen
Skärp - Mammas garderob
Skinnjacka - MQ

Tårta mums!

Nu ska ja o min klass äta tårta då, mums !

Jag vill också vara bra på att sjunga..

13 år, vilken röst..

Söndag

Jag har bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva! Idag ska jag typ ta det lugnt och sen plugga matte, söndagar är så tråkiga.


Hahah snygg bild!

Young love

Naaw, så otroligt söta bilder. Lånade från weheartit
Tumblr_lin6ysyotz1qaqj2yo1_500_large
136664992_large

Lördag

Jag vet att det har varit usel uppdatering, men i torsdags hade jag inte tid var tvungen att plugga historia + att internet inte funkade. Igår var jag i skolan då, slutade tidigt, sen åkte jag ner på stan och fikade med Lovisa, Emma, Johanna och Elin och sen gick vi på söders musikal, den var bra faktiskt, solisterna var grymma! Sen efter det åkte jag hem till Lovisa och kollade lite tv och chillade. Idag har jag jobbat hela dagen, sjukt mkt folk idag så jag är helt slut. Nu ska jag stoppa lite mat i min kurrande mage och sen ska jag iväg med Lovisa till ica och köpa godis och sen kolla körslaget med henne, RÖSTA PÅ TEAM GABRIEL !

onsdag

Just nu sitter jag och pluggar, ush, jag kan ingenting. Men får skylla mig själv som inte har börjat pluggat förens nu. Idag har jag haft studiedag och förut var jag på stan med mamma och fixade ett konto på banken och sen hämtade mitt jobbschema för nästa månad, och så köpte jag en bok på bokreat också "genom dina ögon" av Stephanie Meyer. Hoppas den är bra :)
Nej nu ska jag återgå till historiaboken. Nu vet ni vad jag ska göra ikväll iallafall! :)



Dag 21 - Min favorithögtid

Min absoluta vaforithögtid är julen. Hela december är mysig. Alla liksom förbereder sig för julen, bakar lussebullar, pepparkakor, gör julgodis och allt sånt, mums! Sedan själva julafton är också underbar, typ kolla kalleanka sen träffa släkten och äta god mat och sedan öppna alla julklappar! Sen har man ju jullov då också så det är ju också en bra sak. :)


Mitt hus denna jul.... fast neh. Bilden lånad från google

Dag 20 - I min handväska

- Vantar
- Mobil
- Headset
- Nycklar
- Plånbok
- Godispapper
- Kalender
- Tamponger
- Foundation
- Halsband
- Penna
- Papper
- Alvedon
- Halstabletter

Söndag

Jag har jobbat hela långa dagen och är ganska trött nu om man säger så. Ska nog ta och sova nu, har en jobbig vecka att se fram emot. Det är mycket i skolan och sen ska jag till optikern, och så måste jag köpa massa på stan och så måste jag fota massa bilder och redigera de innan torsdag och så har jag bestämmt mig för att inte äta något onyttigt på hela veckan. Typ havregrynsgröt till frukost. Huuuuhh.. Jag längtar tills fredag!




Söndag

Morsning korsning alla bloggläsare. Just nu sitter jag här med tandborsten i munnen och ska snart åka iväg till jobbet. Jag är inte direkt pepp på att jobba men aja, om tio timmar är jag hemma, mäste tänka positivt ;)

Körslaget nästa.

Nu ska jag bänka mig framför tv'n, det är ju körslaget. Okej, jag brukar aldrig kolla på det men iår har Katrineholm med en kör, kan ni tänka er att våran lilla håla är med. De är värda era röster, så rösta ikväll på team gabriel!



Dag 18 & 19

Något jag älskar
Finns mycket saker jag älskar. Blandannat min säng som är hur skön som helst och som jag skulle kunna tillbringa hela dagarna i om jag hade kunnat. Jag älskar även sommaren och musik, inte att spela musik eller så men bara att lyssna på musik, ni fattar. Något jag älskar också är typ liseberg och grönalund, alltså karuseller, typ bergodalbanor. Känslan av att sitta påväg upp för en bergodalbana är underbar! Sen älskar jag is, haha jag vet det låter konstigt men det bästa som finns är att sitta och knapra i sig is. Me love!

Något jag hatar
Falska människor! Sen hatar jag vitlök, jag typ spyr när jag äter det. Usch! Men det jag hatar mest just nu är mitt hår! Det är så slitet och det går av och blir aldrig längre. Jag vill ha tillbaka håret jag hade förra året, men icke sa nicke. Jag säger er bara en sak, TUNNA INTE UR HÅRET!



Dålig uppdatering.

Dålig updatering I know. Igår kväll tillbringades med Emma, Lovisa och Johanna hemma hos Johanna vichillade,  kollade på tv och sen såg vi A walk to remember, en jättefin film som jag sett förr men ändå lika bra! Idag har jag jobbat hela dagen och sen nyss har jag läst igenom historian, typ 30 sidor, gud vad skönt att ha det gjort, nu tänkte jag plugga lite matte också så kommer jag känna mig hur nöjd som helst sen. Ikväll ska jag se körslaget och chilla och sen imorgon ska jag jobba igen.



Dag 17 - Mina betyg

Eftersom jag inte har fått betyg nu på gymnasiumet så vet jag inte vad jag har nu men i 9-an hade jag typ 8 mvg, 8 vg och 1 g. Tror att jag ligger på vg eller mer i alla ämnen nu förutom i engelska, för jag är värdelös på engelska. Jag blir nöjd om jag får g i det! Så nu vet ni! :)

Born this way

Har nästan gjort klart min engelskaläxa, jag fattade typ ingenting men nu har jag nästan klurat ut allt. Nu ligger jag i sängen och dunkar hög musik. Idag slutade vi vid 1 för vi var på högskoleföreläsning typ så. Fett nice. Men imorgon slutar vi halv 4, mindre nice. Aja nu ska jag gå och stoppa något gott och onyttigt i min mun, bye!



Dag 16 - Jag för länge sen

1 år gammal kanske 



Tre år gammal


fem år


11-12 år gammal



17:49

Nu ska jag ut och springa!

Dag 15 - Mitt drömbröllop

Har egentligen inte värsta drömmen på hur det skulle se ut men jag skulle iallafall vilja gifta mig utomhus på en lugn plats nära havet, det ska vara strålande väder och fin miljö med massor med blommor. Det ska inte vara allt för många på bröllopet, de närmaste vännerna och släkten räcker. 

67020965_1290619397_tumblr_lby9uffqlt1qeosc5o1_500_large



dag 14- Mina rädslor

Ngot jag är rädd för är när man ska gå hem sent på kvällen och när det är mörkt och så går någon bakom en, är skiträdd för att bli jagad och så. Sen är jag även rädd för att gå in i vårt garage på kvällen/natten, är rädd att någon ska hoppa fram eller att någon ska sitta i bilen typ, denna rädslan har jag fått ifrån en skräckfilm. Skräckfilmer är inte bra haha! ;) Sedan är jag även rädd för hästar, blev avsparkad av en häst när jag var liten och sedan kliven i magen så jag är ingen hästfantast.

NEEEEEEEEJ!

Snälla gode gud, gör så att det blir sol istället och gör så att SMHI har fel, AMEN!  Det skainte snöa i slutet av mars, det är inte normalt..

Dag 13 - En plats jag vill besöka och varför?

En plats som jag vill åka till någon gång i livet är USA. Det är verkligen en sak som jag ska göra innan jag dör. Typ åka med några kompisar och vara borta i en månad eller nått. Först typ shoppa i New York och bara vara där och chilla, sen typ de två sista veckorna åka till Florida och sola och bada i Miami och såklart gå på disneyworld. Gud vad underbart det vore! Jag vill åka dit för att det verkar helnice. Jag tycker Stockholm har mycket shopping, fatta då att åka till New York. Alla saker jag skulle köpa skulle inte få rum i resväskan iallafall. Florida vill jag åka till eftersom det är så himla underbara strander och turkost vatten, det är så himla fint!


Tumblr_lhpicakaqp1qbrwyjo1_500_large
Tumblr_lfuhm9fnpn1qdvmwxo1_500_large



Dag 12 - Detta får mig att börja gråta

Att tänka på typ döden och att man ska förlora de i sin närhet kan få mig att börja gråta. Även sorgliga filmer, jag börjar alltid gråta då, jag är nog en väldigt känslig person egentligen.



Jag dissar

Kom och tänka på tatueringar när jag såg Nicke Borg i melodifestivalen. Asså en eller två tatueringar kan vara snyggt, men över hela armarna, eller hela kroppen är det fulaste som finns, vem fan vill ha så egentligen? Lika så piercingar, hur fint är det att vara piercad i hela ansiktet. Usch, fet diss på det!

Ögtatuering

YES ERIC SAADE VANN!



Vem vinner?

Ikväll ska jag och säkert många av er kolla melodifestivalsfinalen. Jag bryr mig egentligen inte vem som vinner och så, men jag tycker att Eric Saade eller Danny ska vinna iaf. Okej Saades låt är väldigt tjatig men han är snygg så bara därför jag hejar på han, haha. Liksom någon skitful kan ju inte representera Sverige. Bara inte de där blåklädda gamla gubbarna vinner så är jag nöjd, helst inte Nicke Borg heller.




VEM TYCKER NI SKA VINNA?

19:23

Har jobbar från halv 9 imorse och sen var jag ute och sprang såp när är mina fötter ganska döda om man säger så.
Nu ska jag duscha, hejdå!

Sakerna jag beställde hem från yves rocher


Som en klippa i stormen att luta sig mot

Ligger i sängen och jag är ärligt talat hur trött som helst, skolan tar verkligen kål av mig! Sen ringde även min "chef" och sa att jag ska börja jobba halv 9 imorgon istället för 11. Ännu mindre sömn.. och jag som hade tänkt att gå ut och springa innan jobbet, ingen chans att jag gör det nu! Nej nu ska jag hoppa in i en vaaarm dusch och sedan använda mina nya hår/hudprodukter som jag fick hem idag från yves rocher! :)

FREDAG! :D

Fredag idag, yeeeey! Äntligen! Nu har vi lunch, men äckelmat så jag får hungra ihjäl, efter skolan blire stan med Lovisa och sen vetjag inte vad som händer. Aja nu börjar lektionen. Byebyeee bitches!

Dag 11 - Detta får mig att må bättre

Fotboll får mig att må bättre. Bara springa ut på planen, glömma alla beskymmer. Det är extra härligt när det är sommar och varmt ute. På tal om sommaren så får även sommaren mig att må mycket bättre. Vintern är så mörk, tråkig, lång, man blir helt enkelt deppig. Sommaren är så underbar! Något som även får mig att må bättre är vännerna och familjen!

Dag 10 - En dålig vana

Den sämsta vanan jag har är att jag äter typ godis eller nått, sen när jag ätit klart och inte alls är sugen längre bestämmer jag för mig själv att jag inte ska äta godis något mer samma vecka, men dagen efter är jag lika sugen igen och äter förstårr godis igen. Men jag har trappat ner på det nu. En annan dålig vana är väl att om jag städar mitt rum är det lika stökigt dagen efter. En annan ovana är att alltid när klockan är typ 12:12, 00:00 eller 23:23 typ så slår jag i väggen eller typ pussar på fingertopparna. Jag kan även ibland fortfarande undvika att gå på A-brunnar, det gjorde jag och mina kompisar nämligen inte när vi var mindre, och den vanan sitter kvar i bakhuvudet på mig.



Outfit

Jeans: Cubus
Tröja: Only
Skinnjacka: MQ
Armband: H&M, Åhlens city, gitter
Klocka: Ur&Penn
Skor: Skokanonen

Natti !

Nu ligger jag i sängen och tar otroligt fina egobilder . Nej nu ska jag sova, jag är trött. Godnatt ! :)


glad tjej! :D
och ja. mitt hår är sådär lockigt och fult om jag inte skulle fixa det.

Dag 9 - Min bästa födelsedag

Självklart så var alla födelsedagar som liten de allra bästa, när man inte kunde sova natten innan och när man låg och tjuvlyssnade på morgonen och väntade tills familjen skulle komma in och sjunga, och när de väl kom in så låtsassov man. Men min absolut underbaraste födelsedag var när jag fyllde 15. Jag var på Kreta, dagen började med en god hotellfrukost, sedan blev det bara sola och bada hela dagen och på kvällen blev det världens godaste resturang med havsutsikt och sen avslutade kvällen med shopping, så perfekt dag! :)



Onsdag

Kom precis hem från skolan och nu i eftermiddag tänkte jag få lite nytta, tänkte först träna lite styrka och sen ska jag försöka hinna med lite matte också och ikväll blir det träning, riktigt taggad faktiskt! :)


Två flugor i en smäll

Jag har inte haft tid att blogga, så nu blir det två dagar i ett inlägg.

Dag 7 - Mitt drömyrke
Om man verkligen får drömma så är mitt drömyrke att vara en stor känd naturfotograf. En sån känd fotograf att man får jättemycket pengar för varjebild, även fast bilden inte ens är fin. Men det kommer aldrig hända. Jag har ärligt talat inte en aning om vad jag vill bli om jag inte blir fotograf men någonting med media ska finnas i min karriär, antagligen som ett heltidsjobb eller annars som ett extrajobb, kanske ha en liten studio där man fotar nära och kära och sedan säljer bilderna. Sen även ha en hemsida där mina bilder finns att köpa.

Dag 8 - Ett ögonblick
Ett otroligt minnesvärt ögonblick är gothiainvigningen 2009. Man var där med sitt lag och sina vänner, runtomkring en satt det över 50000 människor från alla världens länder, man skrek och sjöng med. Allting kändes perfekt, allt var så maffigt. Man var så otroligt glad och man hade en hel vecka att se iframemot på gothia. En vecka med matcher, liseberg, discon, killar, ja allt!



En snart 17-årig tjej tittar på barnfilmer, normalt?

Haha, förut satt och kollade på det regnar köttbullar och nu sitter jag och kollar på Tom & Jerry, men det är ju så jävla bra! Älska barnfilmer ! 



Ett gott skratt förlänger livet

Alltså omg jag älskar solsidan!

Klick

Har precis klickat hem några saker från yves rocher.

Förövrigt så satt jag nyss ute på altanen och solade i bara shorts och sportbh, första gången för iår. Skönt vare men lite för kallt kanske så satt inte ute så länge. Blev inte direkt brun men jag hann få fräknar, ush.

GE MIG SOMMAR!

Jag vill bara ha sommar nu! Jag har aldrig längtat till sommaren såhär mycket förut, kanske för att jag vet att sommaren 2011 kommer bli så jävla bra! 
'

Bilder lånade från We <3 it

Dag 6 - Min första kyss

Alltså det beror ju på vad som räknas med en kyss, men första riktiga kyssen var faktiskt på ett disco med en random guy. Kanske inte den absolut bästa första kyssen man kan få men så var det iallafall.


Bilden är från we <3 it

Dag 5 - Vad jag åt idag

Till frukost åt jag smörgåstårta, sedan har jag även fått i mig två mackor och kyckling och pommes till kvällsmat, och så har jag ätit glass och lite godis. Inte nyttigt direkt, men äre lördag så äre! :)

ren och fräsh

har precis duschat och nu sitter jag med hårinpackning i håret. Jag har även haft peeling i ansiktet, så nu är mitt face lent som en babyskjärt! 

Peeling med aprikoskärnor
Jag använder mig av denna som är köpt på yves rocher. Man känner sig verkligen fräsh när man har använt denna.

Never say never

Kom precis hem efter en promenad med hundarna, skönt att röra lite på sig, tidigare var jag med lovisa en stund och fotade till en skoluppgift. Ikväll bli det mys med familjen, melodifestivalen och god mat! 



Allt med en iphone

Har ni sett att det har kommit olika objektiv som man kan köpa till sin iphone. Det är väl en jättebra uppfinning om man verkligen bara vill använda sig av sin ipone, men själv skulle jag föredra att köpa en kamera istället, då det verkar knepigt att sätta ditt objektivet och sånt och iphone är ju egentligen bara en mobiltelefon.

Jag har även hört att på iphone 5 ska man kunna använda den som bilnyckel och som betalkort. 
För fem år sen fanns knappt inte ens mobilkameror. Undra vad som kommer finnas om tio år.. Typ "Städa och laga mat med din iphone!"





I hate everything about you, why do I love you?



foto taget av mig

Dag 4 - Min bästa vän

Jag har inte glömt dig Lisa, du är faktiskt en av mina bästa vänner även du!
Du bor i Tingsryd och jag i Katrineholm vilket gör att vi träffas sällan, men det skiljer oss inte åt, eller hur?
Du är så lätt att prata med och jag litar verkligen på dig kan säga allt till dig. Vi måste ses i sommar, jag saknar dig!

Jag vet att denna bild är gammal, men jag tycker att du är så jävla snygg på den!

Dag 4 - Min bästa vän

Min bästa vän heter Lovisa Karlkvist. Vi har gått i samma klass sedan 6-års och det var ju egentligen då vi lärde känna varandra, men jag kan erkänna att jag inte alls gillade henne då, tyckte hon var en irriterande liten unge, men sen började vi umgås i tvåan-trean lite och det var i 7-an som vi började umgås hela tiden, och sen dess har vi varit varje dag i skolan och även mycket på fritiden. Jag oberäkligt många minnen med dig. 
Utan dig skulle skolan suga, ellern inte bara skolan utan hela mitt liv! Du gör min dag rolig och utan dig skulle jag inte klara mig, så tomt det skulle vara. Trots att vi bråkar då och då så blir vi alltid sams, vi är som syskon, right? Trots att du är hur knäpp och blond som helst så älskar jag dig! :)

21:55

Varför funkar det inte att lägga upp bilder? Är det bara för mig det inte funkar? Aja, kom nyss hem från träning och nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova och imorgon är det den efterlängtande fredagen, skööönt! <3

Dag 3 - Vilka killar faller jag för

Det är svårt att säga eftersom man alltid faller för olika men snälla, omtänksamma killar som man kan lita på. Han ska även ha humor och vara glad. Man ska även ha kul ihop med honom. Han ska vara lätt att prata med allt om och han ska inte skämmas över mig.
Jag kan inte säga att jag inte bryr mig om utseendet för det gör jag, utsidan ger ju faktiskt insidan en chans. Brunhåriga eller mörkblonda killar med blåa ögon faller jag för. Killen ska vara lång och ha ganska vältränad kropp. Snygg klädstil och snyggt hår. Sen även något som jag tycker är väldigt sött är ett fint leende och skrattgropar :) Men insidan är trots allt viktigast!

Nu vet ni killar! ;)

Saker jag försöker göra för att få mitt hår fräsht.


RAAAAAAW

Sitter här i en stol, hah. Ska gå och äta om en timme, dissa chili con carne och äta pommes i hallen istället, yeeah! :) Nyttigt o bra! Sen är det bara två lektioner kvar sen slutar vi och sen ska jag träna, typ styrketräning, jobbigt. Har världens träningsverk redan nu så vill inte veta hur detkommer kännas imorgon. Aja, nu ska jag göra lite nytta :)

Dag 2 - Min familj

Ja, vad ska man berätta om min familj? Min familj består av mig mamma, pappa och min bror Ludvig som är 15 år gammal alltså född 1996. Mamma och pappa är skiljda. Jag bor oftast hos mamma eftersom jag trivs bättre där, har mer vänner i närheten och gillar mer att bo i villa. Något som tar stor del av våran familj är även våra hundar, hos mamma har jag tre stycken. Isabell, Alva och Jonna. Hos pappa har jag en hund och hon heter Lisa. Alla fyra hundar är samma ras, whippet. Så mycket mer har jag inte att säga?

Dag 1 - 10 fakta om mig + bild


Marslista

Tänkte att jag kör en sån här töntlista denna månad. Då har jag iallafall något att blogga om varje dag ;)
dag 01- 10 faktan om mig + en bild 
dag 02- Min familj
dag 03- Typ av killar jag faller för
dag 04- Min bästa kompis
dag 05- Vad jag åt idag
dag 06- Min första kyss
dag 07- Mitt drömyrke
dag 08- Ett ögonblick
dag 09- Min bästa födelsedag
dag 10- En dålig vana
dag 11- Detta får mig att må bättre
dag 12- Detta får mig att gråta
dag 13- En plats jag vill besöka och varför
dag 14- Mina rädslor
dag 15- Mitt drömbröllop
dag 16- Jag för länge sedan
dag 17- Mina betyg
dag 18- Något jag Älskar
dag 19- Något jag hatar
dag 20- I min handväska
dag 21- Min favorithögtid.
dag 22- Det hade jag på mig idag
dag 23- Min första pojk/flickvän
dag 24- En betydelsefull bild
dag 25- det bästa med mig o mitt utseénde

Mars

Mars idag, då är det vår tycker jag. Det spelar in gen roll att det ligger en halvmeter snö på backen och att det är minusgrader. Mars är ändå en vårmånad! :)

Nu ska jag åka till skolan, matteprov och svenskaredovisning.. kul!
Ciao!

RSS 2.0