Godmorgon?

Hej bloggen, vaknade precis efter att ha sovit. Jag älskar att sova efter skolan, det är de bästa som finns!
Nu ska jag gå ut med hundarna i regnet. Vet inte om det regnar men antar det eftersom det gör det nästan hela tiden. Senare kommer Emma med familj, vi ska kika idol och ha det mys och det bästa av allt är ju att det är höstlov nu! Älska <3

Jag är en soldat för dig

Vilken dag jag ser framemot, skola, efter skolan ska jag stanna kvar i skolan och jobba för jag är inte klar med ett arbete. Jag kommer att komma hem vid kanske 5, o vet ni vad jag ska göra då? Jo, rätt svar. Plugga.

För dig ska, jag göra det tusen gånger om

Kom precis hem från en jobbig skoldag, och jag är hungrig som f*n, efter att fått hundmat till mat i skolan, eller ah, de smakade som det iallafall. Jag ska sova nu, eller kolla på film, eller juste det kan jag ju inte göra, jag ska ju plugga! :s Vi har 678394834768297439772859731947913579 miljoner läxor känns det som. Jag orkar inte. Tur att det är lov nästa vecka. WOHO!



Vinter i oktober?

Sitter här helt nyvaken, ska snart hoppa in i duschen. Juste har glömt att berättat att här om dagen när jag vaknade gick jag upp typ och började göra iordning frukost och så kollade jag ut genom fönstret och ser att det är helt vitt, en hel dm snö hade kommit. Jag tycker att det är för tidigt, liksom vintern är redan på väg och höstlovet har inte varit än? :o

Men det finns både hissar och dissar för vintern, här kommer några.





Vintervit

Sitter och mumsar i mig marabous nya choklad. jag brukar inte vara så förtjust i vit choklad, men denna var faktiskt ganska god. Har ni testat den? :)

Nu ska jag dra till Lovisa och hjälpa henne att vara barnvakt till hennes söta syskon, byee :)


Måste man verkligen ha en rubrik?

Jag är världens duktigaste bloggare, uppdaterar verkligen ofta känner jag, njaa kanske inte.
Idag hade jag sovmorgon till 12, sköönt sen åkte jag och hade två lektioner och drog ner på stan sen, sen kolla jag idol @ Lovisas place. 
Nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska snart sova, jag är trött. 
Godnatt.

juste måste bara tala om att jag älskar icareklamer, här är de två nyaste som ni säkert har sett, om ni inte har det, titta på dem, något man inte får missa.



Idag är det en speciell dag

Slutade 10.50 idag, chill. Åkte ner på stan med Lovisa hittade en fin ring som jag troligtvist ska köpa imorgon, köpte godis och cola. Måste ju tagga för ikväll, det är en speciell kväll. Vet ni varför? Jo för Vampire Diaries börjar igen efter typ fem måndader! :D

Missa inte, klockan 20.00sexan!



Måndag

Nu: Paradise Hotel

Utan dina andetag

Sitter här och har nyss mumsat i mig en kokosboll, GOTT. Nu ska jag iväg och käka smörgåstårta med laget, ännu GODARE. 

Här kommer en fin låt :)

Gay.se?

Hahah, denna fotbollsdomare ser inte Liiiiite gay ut, jag skulle vilja att han dömde våra matcher, lite kul ;)



gamla minnen

Hittade några videos från 7an tror jag? Haha :)



Snygg tjej

Sitter med en handduk runt huvudet lite snyggt sådär, och lite mascara runt ögonen, det som inte försvann i duschen, har även en trasig tröja på mig men den är jätteskön så vill inte slänga den. Känner mig verkligen jättesnygg. Nu ska jag koka lite te och sedan sova. Godnatt !

Pluggisen nr 1

Har precis suttit och försökt lärt mig lite engelska. Nu fattar jag äntligen liiiiite, med hjälp av Hampus, haha. Nu ska jag dra mig till matteprovet och plugga lite matte, har prov imorgon och fattar långt ifrån allt. Så ja. Ciaaao!

skolfoto

Fick nyss se att skolfotona låg i brevlådan, typ slet upp kuvärret och insåg att jag blev ful som vanligt.. Aja ska vara glad att jag inte blundade iallfall. Jag kan väl bjuda på det här i bloggen.

Här har ni det.

Sova, nu tack?

Sitter här som ett lik, jag är helt död och huuur trött som helst, sov alldeles för länge stressade som f*n cyklar till skolan som en galning och... får reda på att vi har sovmorgon. Jag kunde sovit längre. Jag vill SOVA!
Jag längtar tills efter skolan då kan man sova, eller nej juste, jag måste plugga matte..

YYEEEEA

Kom precis hem från match, vi vann, hade nästan glömt hur det kändes att vinna, så ni förstår nog att det var länge sen vi vann, men härligt avslut på säsongen iallafall. Lite tråkigt att matcherna är slut men ändå skönt, aja nu ska jag  tjocka i mig pizza, GOTT!

Ah fast neh

Måste sova nu, för det blir inte direkt någon sovmorgon för mig imorgon eller idag kan man ju säga eftersom det faktiskt är en ny dag. Iallafall jag ska på match imorgon bitti, eller ah det är klockan 3 men det är tidigt enligt mig. Haha :)

Natti söta bloggläsare!

The children

Såg nyss "The children" med Emma, usch den var äcklig som FAN, men ändå bra.



02:13

- Jag är väldigt lång, 176, skulle inte tacka nej till att vara några centimeter kortare.
- Jag har svårt för att snacka med nytt folk
- Jag vill inte bli äldre
- Jag tycker bensin luktar sjukt gott
- Jag gråter typ alltid till sorgliga filmer
- Jag är en sportnörd har gått i typ 13 sporter.
- Choklad är det bästa som finns typ
- Jag älskar att åka skidor på vintern
- Jag heter Margareta i andranamn
- Mitt turnummer är 3
- Jag skulle inte kunna gå osminkad till skolan
- Jag kan verkligen inte sjunga
- Någon gång under mitt liv så ska jag åka till USA
- Om jag skulle blivit en kille så skulle jag hetat Filip
- Jag skulle inte klara mig utan mina hundar
- Jag vill skaffa navelpiercing
- Mina två bästa vänner är Lovisa och Lisa
- Den äckligaste ätbara saken är vitlök!
- Jag kollar nästan aldrig på TV, min TV står mest och dammar.
- Just nu är jag trött så ska sova nu.

Idol

Sitter och kollar på idol, gör ni också det? Isånnafall vilka hejar ni på? Själv hejar jag på, hhmm vilka hejar jag på? Nej men Alice och Olle , så hoppas någon av de går vidare iallafall. Nej nu är reklamen slut så nu ska jag bänka mig framför TVn igen.



Have fun with photoshop!

Hade lite kul med photoshop i skolan idag, haha, vad tycks ? :)
gjort av Lolli bilden är på mig och henne
gjord av mig bilden är på Lolli och min brorsa

Friday i'm in love

Fredag, äntligen, oktober, jippie, nja det kanske inte är så bra med oktober, men inget dåligt heller. Eller jo egentligen är det de eftersom inte jag gillar hösten, men hellre oktober än september. :)

Idag blir det en soft kväll, har precis satt på mig myskläder, älska!

Imorgon kommer Emma hit, kulkul. Jag tror att jag ska börja uppdatera bloggen lite oftare eftersom jag inte har så många besökare längre. 

Love

Grym!?

Grym, Grymmare, Grymmast?

RSS 2.0