dag 8 - 5 bilder från ett minne 2010

Varför skulle det vara just 2010? Just det året som jag inte gjorde så mycket. Eller var väl på västkusten och det var ju nice men har inga bilder från det på denna dator. Men juste jag var på skolresa i Stockholm med klassen och det var ju roligt. Ett sista minne från grundskolan liksom. Vi var på grönan, var uppe hela natten och blev nästan utslängda från vandrarhemmet och sen dagen efter shoppade vi hela dagen, nicenice.
haha Linnéa så jävla snygg!


Julmys.

ååh, har precis ätit världens godaste lussebulle, så sjukt gott. Snart äre jul, ganska sjukt, det känns som att det är september typ och att skolan precis börjat men det är ju asbra för då äre närmare till sommarlovet och dessutom så älskar jag julen så himla mysigt.

bra start på veckan

- försov mig
- Ig på nationella
- G på bookstalk (hoppades på bättre)
- Min mobil har dött...

Dag 6 & 7

Dag 6 - Min första kyss.
Det beror ju på vad man menar med en kyss. Men första "hånglet/strulet" var på ett disco typ när jag var 13/14? Inget seriöst direkt, visste ju inte ens vad killen hette. haha... Inte precis världens bästa första kyss som man kommer minnas hela sitt liv!
Dag 7 - Någon jag saknar.
Jag saknar min fina vän Lisa, hon bor längst ner i Småland o jag i Katrineholm typ 40 mil emellan oss. En av mina barndomskompisar. Saknar och prata med henne om allt, hon är så bra. Vi kommer inte kunna ses på jullovet heller, men vi måste ses på sportlovet, lova mig det?

friday night

Avslutar kvällen med ett avsnitt av vampire diaries, så sjukt bra det är, ofattbart. Imorgon far jag iväg till min käre farmor i Stockholm och stannar där tills på söndag. Ska handla lite i stan imorgon och bara ha det allmänt trevligt med henne på kvällen med god mat och så.

One more time

Äntligen så åkte Molly ut från idol, nu är det bara bra kvar, men Robin är klart bäst, fyfan vad grym han var ikväll och Bard kan ju bara gå och ta sig någonstans. Fresten har ni hört Chris Medinas nya singel, riktigt bra även den tycker jag :)

I was there for you, you where the for me
Can we get this back again?
Wouldn't you hold me like you used to
Hold it, girl, Just one more time
I was there for you, you where the for me
Can we get this back again?
Wouldn't you hold me like you used to
Hold it, girl, Just one more time


Dag 5 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på

Facebook, Blogg.se, youtube

Vad kul man kan ha i photobooth!



Dag 4 - Vilka killar faller jag för

Asså många säger att utsidan inte betyder och blablabla, men det gör ju faktiskt det, det är ju ändå oftast utseendet som man först faller för. Utsidan ger insidan en chans som man kan säga. Men om jag snackar utsidan nudå så är typ brunhåriga eller mörkblonda killar snyggt, gärna lite solbränd kropp. Sen älskar jag typ knallblåa öon. Jag föredrar även vältränade och långa killar. Klädstilen och hårfrisyren har också stor betydelse. Sen skrattgropar och ett fint leende är ett stort plus. Nu låter det som att jag har värsta kraven för en kille men det har jag ju givetvist inte, killar utan detta kan ju också vara snygga såklart och insidan är ju trots viktigast. Det som är viktigt på personligheten är ju att killen är ärlig, omtänksam och har bra humor. Man ska ju kunna prata om allt med personen också. Sen killar som kan sjunga, spelar gitarr och spelar fotboll/hockey/handboll eller nått är ju också ett plus i kanten. :)
Bjuder på några riktiga hunkar! 



En lite halft seriös videoblogg.

Hade så sjukt tråkigt så att jag filmade mig själv, kände mig verkligen dum när jag satt där och pratade med mig själv men aja! :)

Jag skulle kunna döda någon för en slush nu <3


Diss till H&Ms versace kollektion.

H&M har typ gästdesigners så de säljer kläder från versace nu. Det är skitdyra kläder som dessutom är riktigt fula. Förlåt om någon tycker att de är fina och har beställt en men jag säger bara min åsikt. Jag skulle aldrig sätta på mig sånna här klänningar. De kanske är finare på, men nej usch, för mycket färger och mönster. Too much helt enkelt. De kanske skulle va fina på de som bor i Thailand eller Hawaii där många gillar mycket färger och lite annorlunda kläder men inte här i Sverige på vintern dessutom. Men det kanske skulle vara en fin nypårsklänning? :) Nej en stor diss till dessa kläder. Alla dessa klänningar kostar runt tusenlappen eller mer.

Dag 3 - Fem bilder som gör mig glad.

Svårt att välja fem bilder när man har säkert tiotusen betydelsefulla bilder, men ah måste jag välja så..
Från Gothia 2009 då man var där med laget, bilden är verklig fylld med glädje, och Gothia är verkligen ett minne för livet.
Från en dag då jag Lovisa och Lisa var iväg och shoppade för första gången själva i en större stad, tror bilden är från 07. Så små!
Så mycket sommar, sommaren gör mig glad, vill ha sommar hela tiden. Är dessutom utomlands på bilden. Brun, solblekt hår, solbrillorna på, en blommig klänning, blått hav och en lång sandstrand. Finns inget bättre.
Bilden är från Gothia 2011 då jag Emma och Lovisa var där, så jäkla kul vi hade, galet asså! Vill bara stå där nu och ha hela veckan framför sig. Så sjukt mycket jag saknar det.

Dag 2 - En nytagen bild


Farewell

And I'm gon' try to hold it all in
Try to hold back my tears
So it don't make you stay here
I'mma try to be a big girl now
Cause I don't wanna be the reason you don't leave
Farewell
And I'm gon' try to hold it all in
Try to hold back my tears
So it don't make you stay here
I'mma try to be a big girl now
Cause I don't wanna be the reason you don't leave
Farewell

Juste den där listan ja..

Dag 1 - 10 faktan om mig själv.

- Jag är väldigt lång, typ 176 lång, och jag skulle inte tacka nej till att vara några centimeter kortare.
- Jag börjar känna mig gammal, jag vill bli 18 men sen räcker det, sen behöver jag inte fylla år längre, typ 18årskris.
- Jag hatar allt som har med vitlök, det går verkligen inte att äta, typ spyr.
- Jag är helt kär i bensinlukt.
- När jag kör fotboll glömmer jag alla beskymmer och lever i nuet typ :)
- Jag gråter alltid till sorgliga filmer!
- Jag har svårt att ta kontakt med nya männsikor.
- Jag är skiträdd för att gå in i garage på kvällen ;o
- Det godaste som finns är att sitta och tugga i sig is, I'm crazy and I know it!
- Jag tittar inprincip aldrig på tv.

Talk That Talk

Såg precis att Rihanna släppt sitt nya albumpå spotify, har ju varit lite kär i hennes nyaste låtar som hon släppt detta år, som the only girl in the world, california kingbed, found love osv, även detta album är bra tycker jag. Albumet finns på spotify här.

Jag är redan kär i en låt! Kärlek i första ögonkastet eller hur säger man? ;)

en liten lista sådär.

Namn: lovisa widén
Hårfärg: a blond bitch!
Längd: 176... Jätte jag vet! :)
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: lejon
Skostorlek: 39 typ
Är dina föräldrar skilda: ah

FAVORIT
Sport: foootboll !
Helgdag: fredag lätt asså
Årstid: SOOOMMAR! <3

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: nja asså egentligen inte, eller jag venne.
Blivit dissad: ja

Skolkat: ah
Sovit utomhus: jappp
Sett en död människa: mm.. typ :/
Använt droger:
nej, & kommer aldrig göra ! 
Retats: hhah ohja vem har inte? ;o

THIS OR THAT
Cider/öl: cider
Pepsi/cola: båda
Kärlek/sex: SEX FÖR FAN, nejdå. kärlek!
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar <3
Kött/veg: köttätare
Tv/film: film

Gitarr/trummor: gitarr!
Adidas/nike: eeeehhm, båda.


SENASTE DU
Skrattade: ehmm, för ett tag sen.
Grät: imorse, eller igår kanske det var.
Filmen du såg: beckfilm ;D
Drog ett skämt: typ igår !
Sjöng en sång: sjunger nu, det låter förjävligt! (A)


HAR DU UNDER DET SENASTE HALVÅRET

Druckit alkohol: Ja.

Tagit droger: nej!
Kysst någon:
japp

Kysst fler än en person på en kväll: ja.

Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: ah

Sovit bredvid någon av samma kön: ah

Haft sex med någon: nej
Badat utomhus: jaa!
Bakat: aah
vilja dö: nej!

 


Back to the soccergame

Idag börjar fotbollen efter ett långt uppehåll, ett uppehåll som har gått väldigt fort ;o Nej men det blir kul och komma igång och träna igen, nu gymmar ja ju också så. Men känner verkligen inte för att åka och träna idag, men det blir väl roligt när man väl börjar får man hoppas, det är ju inomhusträning idag, första på väldigt länge.
Igår kväll tillbringades med Linnéa, Johanna och Lovisa hemma hos Johanna, kulkul. Sen var jag även ute och övningskörde igår det gick bra, har kommit ut på vägarna nu, så akta er!

New glasses

Har haft dålig syn sen typ i 7-an, och har använt linser sen dess, men nu har jag införskaffat mig ett par brillor som jag kommer använda då och då. Tycker faktiskt det är snyggt med glasögon! :)
ni kan ju gärna undvika mitt självlockiga och blöta hår på denna bild!

Now it's over for you, I will always love you.

17/11-11 R.I.P <3 (Min mormors hund som jag haft med mig under hela min barndom)

Avicii 2 mars !

Har bokat Avicii 2 mars, med Lovisa, Emma, Linnéa och eventuellt Johanna, det blir grymt!


friday

Har precis haft nationella engelska skrivdelen, det gick inte bra kan jag lova er. Hur fan kan man glömma bort vad tomte heter? :S Aja jag får hoppas på det bästa och hoppas på ett G. Ikväll ska jag bara chilla hela kvällen hemma, orkar inte göra något, bara sitta vid TVn och softa som en softpotatis hela kvällen.
Igår såg jag breaking dawn med Emma, Lovisa, Johannna och Linnéa, den var bra, men surt att nästa film inte kommer ut på en evighet, vill se nu! Mums på Jacob och Edward!

hhiiihihhi

Redovisningen är över, äntligen kan man andas igen. Vi slutar även om fem minuter, chill! Ska hem och ta en liten powernap och njuta av att vi inte har några läxor typ. Sen ska jag iväg till gymmet och skaffa gymkort och även gymma med Emma.
Snygga tjejer!

lite nervös sådär.

Sitter här och är helt jäkla ofixad, orkar inte fixa mig idag, sitter här och får ångest över engelskan. Idag, om exakt ehm 2,5 h så har jag muntlig redovisning i TJUGOOOO minuter, helt sjukt. Det värsta är ju att det är på engelska, det som jag är så värdelöst på. Jag hoppas jag klarar av dagen... Önska mig lycka till seriös! Usch. Nej nu måste jag kila iväg till skolan. Caio!

tänkte köra på en sån här lista igen.

dag 1. Tio faktan om mig själv.
dag 2. En nytagen bild.
dag 3. Fem bilder som gör mig glad.
dag 4. Vilka killar faller jag för.
dag 5. Tre webbsidor som jag ofta är inne på.
dag 6. Min första kyss.
dag 7. Någon jag saknar.
dag 8. Två saker jag längtar efter.
dag 9. Fem bilder från ett minne 2010.
dag 10. Två saker jag inte skulle klara mig utan.
dag 11. Tre bilder som är från när jag var liten.
dag 12. Tio saker jag gillar att göra.
dag 13. En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
dag 14. Det läskigaste jag har varit med om.
dag 15. Vad jag ska ha för nyårslöfte nästa nyår.
dag 16. En bild på mig själv som är ett år gammal.
dag 17. Tre nytaga bilder på mig själv.
dag18. En bild som inte är tagen i staden jag bor.
dag 19. Min bästa födelsedag.
dag 20. Tre filmer jag sett och gillat.
dag 21. Mina rädslor.
dag 22. En sång som jag aldrig tröttnar på.
dag 23. Min favorithögtid.
dag 24. En bild på mig och en kompis som badar.
dag 25. Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
dag 26. Någonting jag saknar väldigt mycket.
dag 27. En bild på mig och ett syskon.
dag 28. En bild som betyder.
dag 29. Bilder på mitt rum.
dag 30. En bild på min outfit.
dag 31. Ett bra beslut jag tagit
dag 32. En film som jag medverkar.
hihi när listan är klar är det typ jullov! :)

5,3 avklarat, skönt!

Nu blire och hoppa in i dushen.


Nu blire och vara nyttig!

Har preci gjort ordning en god sallad, mums! Sen ska jag ut och springa med Emma. Har bestämt mig för att inte äta någe onyttigt som chips, godis, läsk osv. fram till höstlovet. (undantag på torsdag då vi ska på bio och sen ska jag väl äta knäck och allt sånt gott i jul) Sen ska jag även införskaffa mig ett gymkort på onsdag så då blire hårdträning! :)

Man vet aldrig vad som döljer sig bakom ett leende


mot sämre tider

Hittade ett gammalt inlägg från april detta år, allt verkade så jävla bra. Önskar att det var april nu.

- Har precis jobbat klart och känat lite cash. Har inget jobb längre = no cash.
- Det blir bara varmare och varmare, och ljusare och ljusare ute. Det blir bara mörkare och mörkare ute, mörkt vid 4 nu.
- Det är helg, och jag har inga läxor. Helgen är typ slut och jag har en miljard läxor.
- Snön håller på att smälta bort. Snön har inte kommit än, ser på vädret att den kanske kommer i veckan. och då väntas typ fem månader med snö.
- Påsklov om två veckor. Inget lov på en evighet, höstlovet tog precis slut.
- Sommarlov om två månader. Sommarlov om 7 månader.
- Turkiet om en och en halv månad. Ingen utomlandsresa planerad här inte.
- Allt är så underbart just nu! jag har ångest, blir deppig av denna jäkla tid och ingenting är direkt underbart nu.


Yeeeaaahh vad såg bäst ut, april/november? Förstår inte de som gillar vintern...


Sängen är varm

Vill inte gå upp, men jag måste...


I'm in love

Måste bara beställa denna tröja, älskar röda stickade tröjor! Denna ser så skön ut också, liksom oversize. Fatta att bara sätta på sig den en kall dag då man inte orkar sätta på sig något annat, eller bara mysa i den framför TVn. Nej det blir att klicka hem den!

Måndag...

Fan nu har skolan börjat igen, har bara gått en dag och är redan skoltrött, längtar till jullovet. Efter skolan har jag hunnit att sova en halvtimme typ, vart ute o gått med mamma och tittat på två irene huss filmer. Båda var bra men den sista var sjukt bra men hemsk. Handlade typ om unga tjejer som chattar med personer som inte är den de är på internet när de träffas. Så har ni tråkigt så tycker jag ni ska sätta på Irene Huss - Det lömska nätet.

Nej nu måste jag sova, dock ingen skola imorgon ska opereras, ingen stor operation dock så inget att oroa sig för men jag är fan nervös.. :o

2 cool 4 school

jag har ångest, panik. Måste göra matte men jag orkar och vill inte. Jag tror jag skiter i det, får göra det någon annan dag. troligt!

så rätt

Tycker det är så fint med röda tröjor, ser så höstigt och så rätt ut en kall, blåsig dag. Denna på bilden ser ju bara för mysig ut!
lookbook

summertimes

Åhh jag saknar sommaren, trots att den nyligen tog slut. Tur att inte snön har kommit iallafall, hoppas den väntar länge!

Klänningar från Nelly

Ååh, har blivit kär i båda klänningarna, vill bara klicka hem de men har inte råd med båda två, vilken är finast? :)

Shopping i Ullared

Här är lite av det jag köpte i Ullared, köpte typ detta plus lita andra små saker plus godis plus massa julklappar som ni tyvär inte får se :)
Massor med ansiktsmaskar och även någon fotsak
Shampo, balsam och hårspray
Ljusfat, ljus och dekorationssand
marinblå/svart pippitröja
Stickad tröja
Löparbrallor
Svarta nylonstrumpbyxor
Panelgardiner
Klocka och fotoram
deo, dag&natt kräm och två nagellack
liten borste, snoddar, hårspännen, ögonbrynsplockare, ögonfransböjare
typ handsprit
Klädkrokar, spetstrosor
mobilskydd
foundation, två mascaror, vit kajalpenna, ögonbrynspenna, rött läppstift
Kuddöverdrag
lampa

Varje kapitel har sitt slut

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar, tårarna bara rinner, så jävla fina minnen! <3

12 timmars sömn

Vaknade recis efter att ha sovit i över 12 timmar, eller okej jag vaknade för två timmar sen. Var helt död igår efter 2 dagars shopping i ullared och efter en natt i en pytteliten säng som jag delade med Rebecca och det var 28-29 grader där inne, så inte så många timmar sömn inte. Ikväll är det fotbollsträning, första träningen på en månad. Jag kommer dö...

RSS 2.0