Soundwaves

Jag vill ha en sån här tuff tröja! Den blinkar i takt med musiken. Awesome! :)



Bara tillfällig design

Designen jag har nu kommer jag bara att ha tills jag har tid att fixa den mer, ska göra en annan header, nu står det bara mitt namn vilket inte känns direkt påhittigt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, kom på att min bok ska vara utläst snart och det är en bok på 700 sidor. Good luck !

Sov gott !

here comes the sun

Idag har jag varit ute och fotat, först hemma i trädgården, sedan ute med Lovisa. 
Nu ligger jag och värmer mig under täcket och ska ta och koka en kopp tee, gott!
Senare åker jag till Johanna. :)

Föresten så kommer min blogg se lite sisådär ut den närmaste tiden ska nämligen göra om den, har börjat tröttnat på denna design. Bara så ni vet.

Vår i januari?

Jag önskar att de vore sant men det var iallafall underbart väder häromdagen så då passade jag och min kamera gå ut och fota lite motljusbilder. :)




Nytt

Var ju som sagt i Norrköping här om dagen, eller ah nästan en vecka sen. 
Köpte nya vinter skor vilket verkligen behövdes, inte så kul att gå runt i tygskor nu och få fotbad varje gång man går ut. 
Så köpte skorna på bilden nedan. 399 kr på skopunkten, me like !

Jag vet, det ser ut som att jag har bautasstora fötter.

Världens sämsta bloggare?

Jag borde få pris för världens sämsta bloggare!
Idag var jag ledig från skolan, fettskönt. Jag och mormor åkte iväg till Norrköping och inköpte ett par nya skor till mig, ett linne och ett par trosor.
Sen var jag också och letade jobb idag, så nu har jag fixat jobb till sommaren och ska även jobba lite på helgerna.

Oj vad klockan har rusat iväg, nu ska jag på träning och förbränna lite kalorier, behövs efter semlan och macdonaldsen jag stoppat i mig idag ;)

08:46

Sitter i skolan och leker lite med photoshop. Idag slutar vi tidigt och imorgon är vi lediga, FETT ! :D

Jag ser hur små saker blir stora på nära håll

Haha detta är inte normal, jag har blivit galen. Jag är inte heller ensam, min bästa vän har också blivit drabbad. Vi ska nämligen ut och springa nu, en lördagskväll mitt i vintern. Jag undrar hur det kommer att gå, min kondition ligger på -100. Önska oss lycka till! :)

23:19

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av one tree hill, sedan ska jag nana. Sov gott och dröm sött.



Gårdagens köp

Jag brukar aldrig ha klackskor eftersom jag är så lång blir nästan 180 med klack och det är ju inte så kul att vara längre än alla andra, men igår när jag var på stan så hittade jag dessa fina, helt perfekt med låg klack. Whatever att jag blir lång. :)
köpta på skokanonen

Borta bra men hemma bäst

Så nu är jag hemma från Göteborg igen, kom dock hem igår menmen. Göteborg var nice, bilder kommer senare, men det är skönt att vara hemma, iallafall till imorgon då skolan börjar igen, usch varför ska loven alltid gå så förbaskat fort? Detta är inte okej. Men det är väl skönt att komma in i gamla vanor igen..

Nu ska jag sova så att jag orkar att gå upp imorgon. 



Göteborg nästa

Gud vad jag är trött, idag blev det en sån dag då jag gick upp med tuppen, inte direkt frivilligt, eller på ett sätt är det ju det. Jag ska till Göteborg nämligen med familjen och med Emmas familj. 

Det innerbär att det inte kommer att komma så många inlägg, men något kan jag nog slänga till med. :)

Ha det bra, puss !



Tagga spökbacken!

Idag, om exakt en timme står jag på ett par skidor i spökbacken. Det blir första gången jag åker för iår. Jag är taggad som ja... Skittaggad iallafall. :)


01:59

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på väldigt hög musik och sjunger till, hör inte ens vad jag sjunger. Det är nog tur det, för det låter verkligen inte bra. Stackars min familj som försöker sova. Haha ! :)

2011 here we come

2011, nytt år, nya möjligheter. Jag känner på mig att detta kommer bli ett väldigt bra år, det var iallafall ett år som hade en bra start :)

Nyår tillbringades med Lovisa, Emma och Johanna.
Det började med att vi gjorde tacos hemma hos mig, sen drog vi ut och checkade runt lite och smällde lite smällare, senare åt vi efterätt och gick hem till Johanna, Vi sjöng lite singstar där och sånt, sen gick vi hem till mig igen och laddade inför årsskiftet, när klockan var 12 gick vi ut igen och kom hem vid två någon gång. Då kolla vi film och sen slocknade vi nästan alla tre i soffan vid sextiden.

Tack för en rolig kväll/natt/morgon tjejer ! :)









RSS 2.0