AAJJJJJJ

Kom nyss hem från träningen, riktigt rolig träning och jag tycker det gick hyffsat för mig (:
Men efter träningen gick det inte så bra för mig längre, jag, Lovisa, Josefin och Emma sprang runt i korridoren och ja, då slog jag i väggen, klantig som jag är (A), samtidigt  ramlade Lovisa över mig, över foten jag slog i och ja, nu har jag SKITONT, aaj, säger jag bara. Kan inte stå på foten, så imorgon blir det en Lovisa hoppande på kryckor, inte kul.
Hoppas allt är bra med er iallafall.

Nu tror jag att jag ska sova, tidigt jag vet och jag är inte det minsta trött, men om jag inte sover nu kommer jag inte börja gå upp imorgon.


♥ Natti


sista januari

Kortfattat om dagen

- Hundvakt
- Städa
- Plugga
- Träna

Inget liv

Just nu sitter jag och spelar Café World, det är så jävla tråkigt, men ändå så beroendeframkallande. Jag har verkligen inget liv.
Ett tips! Börja inte spela facebookspelen, man blir verkligen beroende! ;o



Lovisaaaaa här

Nu är Lovisa här och om tio minuter ska vi se "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren"
Lääääskiggt, haha. Hatar skräckfilmer som sagt ;D



Inte tråkig lördag längre

Den tråkiga lördagen kanske inte blir världens tråkigaste lördag längre, Lovisa kommer hit snart och räddar den tråkiga lördagen! :D <3

Världens tråkigaste lördag

Jag fattar inte hur det gick till.. Först hade jag fullt upp idag, sen blev det att jag inte gjorde någonting, det har varit skittråkigt idag hela dagen, världenstråkigaste lördag. Jag har i stort sätt bara legat och sovit hela dagen, som sagt VÄRLDENS TRÅKIGASTE LÖRDAG!

/Lovisa


Dålig uppdatering

Förlåt för att det varit lite dålig uppdatering idag, jag har inte suttit så mycket vid datorn så har inte hunnit skriva något. Skoldagen var riktigt soft idag, vi var på en grej och kollade när några från Israel dansade, riktigt sjukt säger jag bara. Juste sen fick vi tillbaka våra historiaprov. och vet ni vad jag fick?!  MVG 46/46, stolt? JA :D  
Efter skolan var jag på fotbollsträning och sen kom Lovisa hit. Nu har hon precis åkt hem och jag tror sängen väntar på mig nu, är väldigt trött även fast klockan inte är mycket alls.  Men godnatt :)

 


tralala

Nu är jag hemma från spökbacken, det var roligt, men kallt, jag fryser nu, så jag ska ta en varm dusch snart, eller NU, SKÖNT! /L.W

spökbacken snart


Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Lovisa så vi kan åka till skidbacken, men först måste jag fixa iordning mig. Så jag gör det nuuu, hejdå puss.





28/1-10

Hej, idag har det varit skola som vanligt. Vi slutade tidigt idag. Juste vi hade ett prov idag också, Historiaprov. Det gick bra tror jag.  Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar. Så nu är jag här. Nu ska snart morfar skjusa hem mig, yeeeeees jag slipper gå (Y) Det är såå mycket snö ute nu, för mycket, nu vill jag bara att den ska smälta bort och att det ska bli vår och sommar! Fast snö är ju bra på ett sätt, och vet ni vad det är? Jo att man kan åka skidor, det ska jag nämligen göra ikväll, med Lovisa. Katrineholm bjuder alla på gratis liftkort ikväll.

Nu ska morfar skjusa hem mig och jag ska softa, första gången på länge då jag inte behöver plugga, sköööönt.

Imorgon är det fredag igen. :D<3

DJ Earworm - United State of Pop 2009


En remix på maaaassor låtar, tycker den är ganska skön! :)

Pluggisar nummer 1


Nu är Lovisaaaaa här, bilden visar vad vi gör just nu.. Vi pluggar Historia om första världskriget. Jag fattar ingenting. haha (:


här skulle det varit en rubrik om jag kommit på någon.

Kom precis hem från skolan, är hungrig men orkar inte äta, sitter nu och väntar på att Lovisa ska komma, vi ska plugga. Kul? Nej faktiskt inte, jag hatar att plugga. Idag hade vi matteprov, det gick bra, eller dåligt, elelr jag vet inte. Hoppas iallafall att det gick bra.

Nej nu måste jag äta. Ha det bra så länge !

♥ Natti, sov sött! ♥

 


Fullt upp!


Gymnasieval klart!

Nu har jag valt gymnasie.

Jag valde Media Duveholm.

Nu är det bara att satsa på skolan de sista månaderna så att jag kommer in. Hoppas verkligen det.


Hiss/Diss

Hiss 

- Våren
Det finns nästan inget härligare än när våren kommer, snön smälter bort, det blir varmare och varmare, vårmodet kommer, fåglarna kvittrar, blommorna kommer, man kan ta av sig vinterjackan, sommaren närmar sig. Det är underbart!

- Folk som vågar vara sig själva
Inte många vågar vara sig själva vid alla tillfällen, inte jag heller. Folk som vågar gå osminkade varje dag och vara den de är, inte försöka vara "cool" vid vissa tillfällen med vissa personer, dessa personer diggar jag!

-Magrutor
Killar som har snygga magar, finns inget snyggare !


Diss

- Folk som klagar 
varför klaga på varandra så fort man gör något fel. Liksom hallå? Alla gör misstag ibland.

- Snusning rökning. 
Så onödigt, äckligt, farligt, dyrt. Till er som tycker det är coolt, det är INTE det, det är väldigt avtändande.

- Onödiga dyra saker
Det är snyggt med märkeskläder och jag har ganska mycket olika märkeskläder och så men det kan bli för överdrivet. Om man går in på NK så kostar allt bara fööör mycket, jag fattar inte att man kan köpa så dyra saker. Jag såg EN TOFFS för 200 kr en väska för 20000 kr och ett par nylonstrumpbyxor för 500 kr, varför ska man ha så dyra saker? Vem skulle köpa en toffs för 200? Visst det finns säkert många personer som gör men de är väldigt överklass isånnafall. Inga normala människor köper så dyra saker.

Shopping


Jag hatar skräckfilmer

Bara så ni vet så hatar jag skräckfilmer. Men jag och Emma kollade på en som nyss gick på tv. Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Jag var typ skiträdd hela tiden, haha, men väldigt bra film iallafall. Hmm, vågar jag kolla på tvåan? ;o


Marieberg

Idag har jag vart i Marieberg, som är ett shoppingställe för er som inte visste.
Dagens köp blev:

- Mörkblå/svart, vit randig tröja Only
- Vit, rosa randigt linne Bik Bok
- Linne med tryck Gina Tricot
- Jeansleggins Gina Tricot
- Två par örhängen Glitter
- Ett armband Glitter
- Ett halsband Glitter
- Uggs Skopukten

Bilder på sakerna kommer någon annan dag.

Nu ska jag vara social med Emma och gå och ta ett glas cola, blev väldigt törstig (;

PPK (pusspåkinden) /Lovisa

Ett inlägg från Karlskoga

Hej, nu ligger jag i en säng i Karlskoga och tänkte bjuda på ett inlägg. Vet ni vad jag och Emma gjort ikväll? Tro det eller ej, men vi har kollat på hockey! Eller vi kollade inte så mycket på matchen men vi var där iallafall. Imorgon ska vi åka till Örebro och shoppa på Marieberg. Det blir riktigt roligt, jag var nyss och shoppade massor och nu vill jag ha massor mer, jag kommer inte ha några pengar kvar snart. Jag vill verkligen ha allt.
Har iallafall kanske tänkt att köpa detta:

- Uggs
- Linne
- Armband
- Vita tygskor
- Nylonstrumpbyxor/leggins

Får se vad jag shoppar, Jag tror det kan komma något inlägg imorgon kväll.
 Vad ska ni hitta på imorgon då?

P&K/L <3

Helg utan inlägg

Hej bloggen, sista inlägget på ett tag nu då, det är så att jag ska till Karlskoga i helgen, så kommer nog troligen inte blogga. Men kommer hem på söndag kväll och då tusan ska ni få se på bilder och inlägg!

Ha det bra, I will miss you!

foto; jag


Gammal dikt skriven av mig

Hittade en gammal dikt som jag skrev i kanske fyran?


Han är go,
Men han har ingenstans att bo.
Han går där på gatan och gråter.
Det låter otäckt, det är otäckt.
Ingen har märkt att han är underbar,
För mot honom är ingen go och rar.

Lovisa 10 år

Jag kom ihåg att jag var jättestolt över denna dikt, är inte lika stolt nu, haha. Men lite roligt var det att hitta den (A)

plugg o träning

Enda sen jag kom hem från skolan vid 15.00 har jag räknat matte och nu är klockan 18.15, så nu orkar jag inte tänka längre nu är jag helt tom i hjärnan så nu ska jag iväg på träning, ha det bra!


Fransk manikyr

Har fixat mina naglar precis.

Vad tycks?


Tuesday

Nu är jag hemma från skolan då, äntligen!
Tråkig dag idag men ändå ganska soft. Först idrott då vi gjorde massor med situps och armhävningar o sånt där jobbigt. Efter idrotten gjorde jag världens tabbe, jag Sofia och Matilda gick i en trappa utomhus som var väldigt hal, då säger Sofia "Oj vad hal trappan var, rammla inte!" Och vad gör jag precis då jo halkar och åker hela vägen ner för trappan. Jag kände mig inte lite klumpig då. :p
Sen hade vi tema då vi gjorde affischer om en gymnasielinje, jag skriver om frisör. (Jag är inte intresserad av det, men allt annat var upptaget.) Det var ganska soft vi hade ingen lärare så vi snacka mest. Sen var det lite andra tråkiga lektioner och en av dem var musik, elelr det var inte tråkigt menmen. Vi tränade på att sjunga och spela gitarr till våran låt som vi ska sjunga för våran musiklärare i slutet av terminen. Jag ska sjunga denna.

Simple Plan - Welcome To My Life


Min lärare tycker att jag ska spela barré ackord på denna låt, för han trodde tydligen att jag skulle klara av det, men det tror inte jag. Menmen får väl göra så gott jag kan och träna mycket, får ju ett bättre betyg om jag gör det, och det är det värt.

Nu ska jag plugga lite tror jag och sen får jag se vad som händer. Skriver nog senare ikväll.

Ha det bra så länge /Lovisa

07:43

Nu har jag precis fixat mig, och ska åka iväg till skolan, idag blir det en riktigt tråkig skoldag för Lovisa ska inte till skolan. Jag hatar sånna skoldagar. Hinner inte skriva mer nu för då kommer jag försent och en kvarsittning skulle vara lite onödigt för att jag sitter här och skriver. /Lovisa

19:55

Måste plugga nu, matteprov på fredag och massa annat också.
Usch på det men måste man så måste man.

puss&kram

.



Förlåt för att jag uppdaterat väldigt dåligt i helgen, jag har faktiskt inte varit hemma många timmar denna helg. Jag och Lovisa har varit och kollat på handboll hela helgen. På Sverigecupen som var här i Katrineholm, en cup där länslag spelar. Vi har kollat på hur många matcher som helst, så många att jag har börjat gilla handboll. Vi har också sett på två landskamper. Sverige - Norge. Dem vann varsin match.
Vi har verkligen haft det superskoj och kollat på massor med snygga killar, som egentligen var anledningen till att vi kollade på cupen. ;)

Vinnare av Sverigecupen blev.
P94: Göteborg
F94: Stockholm

Här är lite bilder



 



 








Fredag!

FREDAG IDAG, TRALALALA! :D
Kom just hem från skolan som var hur tråkig som helst idag, värsta seg dag och så hade vi ingen lunch så jag var så hungrig att jag var nära att ta en tugga av någon. Nu sitter jag här och väntar på Lovisa sen ska vi åka och kolla på handbollscup som spelas här i Katrineholm nu i helgen. Sverigecupen tror jag den heter. Får se hur länge vi stannar, sen åker vi nog hem hit igen. Kommer nog ta några bilder ikväll som självklart kommer in på bloggen sen.
Ha en bra kväll / Lovisa

Ica-reklam

Denna icareklam är ju bara för skön, tycker han videobloggar mycket bättre än Krillebooi, Kissie och dem där. BÄST ! :D

Minne för livet!


Torsdag idag, Fredag imorn!

Idag är det torsdag som innerbär att det är fredag imorgon, äntligen!
Idag har jag vart i skolan som vanligt och jag för sov mig imorse, som vanligt där också! (Y)
Men hann i tid till skolan iallafall. Första lektionen var elevens val då jag inte gjorde nått. Sen tyska då jag halvsov sen NO, vi gjorde nått med ljudvågar man skulle prata i en grej då tyckte min lärare att jag skulle sjunga merry christmas för hela klassen? HAHA. Sista lektionen var det matte, då jag och Lovisa lyssnade på musik hela lektionen och inte gjorde så mycket annat.
Sen åkte jag till mormor och morfar och fikade där, där får man alltid nått gott i magen ^^
Sen åkte jag hem och somnade i flera timmar, inte normalt, jag tycker att alla elever ska få sovmorgon varje morgon, vi klarar ju inte av och gå upp tidigt så här direkt efter lov :o
Visst vore det bra? (y)
/Lovisa

Sängen nästa!

Nu väntar sängen på mig så ska sova nu.
puss, natti /Lovisa

tips på plattång

Måste bara tipsa om en plattång jag fick i julklapp som jag är jätte nöjd med.
Jag hade problemet att jag fick platta mitt hår väldigt länge och när jag var klar hade det redan blivit lockigt på några ställen. Nu är dem problemen lösta. Med hjälp av plattången OBH Nordica 3092 Björn Axén Straight & Curl.
Denna plattång går både att platta och locka sitt hår med, men jag använder den mest till plattång. Håret blir verkligen spikrakt och det håller sig rakt hela dagen. Den har keramik plattor som gör att inte håret slits lika mycket. Man bestämmer temperaturen själv från 120-230 grader.
Plattången kostar ungefär 600-800 kr. Plattången är verkligen värt priset säger jag. Så ska ni köpa en plattång, köp denna, ett litet tips bara :)

Skolan är igång igen

Nu har skolan börjat igen efter ett långt jullov som gick alldeles för fort som alltid lov gör. Vi har nu gått två dagar i skolan och jag är redan trött på det. Det kommer hända så mycket denna termin val till gymnasium, som jag fortfarande inte helt bestämmt mig men jag tror det riktar till media. Sen kommer vi ju ha nationella prov också. Men det är ju i allafall sista terminen i grundskolan sen börjar allvaret på riktigt som alla säger..
Jaja ska inte snacka och snacka om skolan mer, har annat och göra.
/Lovisa

Vinterrrrr

Nu är det verkligen vinter. Snön har legat kvar på backen i över en månad nu, och det är över 20- kallt. Puuuuuh så kallt. Nu vill jag bara ha sommar och sol och värme!


Sommar nu? JA TACK!




2010, nystart!

Nu är det nytt år, 2009 har gått över till 2010.
Nytt år, nya möjligheter, nya misstag, nya tag, nya minnen!

Jag tänkte också starta om på nytt här i bloggen.  I'm back! :D

RSS 2.0