sista november

Kände för att skriva av mig, och då passade ett blogginlägg perfekt!
Idag har det varit en helt vanlig tisdag, fast det känns som att det är måndag eftersom vi hade studiedag igår. Första lektionen fick vi julmust och pepparkakor av våran lärare för att vi skulle fira att Maja blev Katrineholms Lucia, Grattis Maja ! :)
Dagen rullade på och nu sitter jag här med världens huvudvärk, har precis pluggat historia ett bra tag, lycka till att lära sig 50 sidor, jag fattar ingenting.

Nej nu ska jag ta en alvedon och baka scones. Puss på er ! :)

Bli fräsh

Jag måste bara slänga in ett tips denna torsdagskväll på en hudlotien som jag älskar!
Den är verkligen underbar, man blir mjuk i hyn direkt och känner sig jättefräsh. Fungerar bra i som ansiktskräm, handkräm och så brukar jag smörja på den på torra fläckar. Den räcker hur länge som helst och kostar 30-60 kronor bara. Verkligen prisvärd !


Nivea Creme

När jag ändå är inne på ämnet hudlotion och sånt kan jag ge er tips på en body butter till som jag brukar använda ibland. Jag vet inte om man blir så mycket lenare och mjukare i huden men den luktar himmelskt.
Dock inte den jag har på bilden den jag har finns på Ö&B under femtiolappen, men denna luktar likadant ;)





Matte hela kvällen lång, WOHO !


Monday morning

Måndag igen, ge mig en säng? Jag vill sova. 
Jag har redan tabbat mig och jag har bara varit vaken i en timme, undrar hur denna dag kommer att bli.
Jag skulle böja ögonfransarna, precis innan hade jag smörjt in händerna med handkräm och när jag stod där med ögonfransböjaren och böjde halkade jag till med handen och röck till på något sätt och ca 20 ögonfransar trillade av.
R.I.P :(

Nej nu måste jag åka iväg till skolan utan ögonfransar, jag orkar och vill inte !

Rubrik

Igår kväll spenderades med Emma och Lovisa, åt på stadsparken och kolla film och sånt mys. Idag har jag varit och kollat fotboll hela dagen med Lovisa och nu ikväll ska jag bara vara en softpotatis, skönt det ibland :)

Ha det bättre än bäst !

Alla har en gång varit små







Lite nytt.

Mina kusiner har varit i Thailand och kom hem med lite presenter till mig. Dessa tre ringar fick jag, två armband och ett par shorts. Tack :)

Tema: Mobbning



Fotografier tagna av mig.

Filmnörd?

Förlåt för dålig uppdatering. 
Vad har jag gjort denna vecka? Jo typ skola, film, skola, film, skola, film, ätit, varit med lovisa, film, film, träning. Jag och Lovisa har blivit riktiga filmnördar. Har sett kanske tio filmer sen i måndags. Inte så intressant kanske ? :)

Men här kommer iallafall ett filmtips. "Dear John"
Väldigt fin och bra film enligt mig, verkligen värd att se. Så har ni inget att göra i helgen tycker jag ni ska mysa in er i en filt med massor med godis och titta film.



Sommar på beställning.

Hittade en fin liten video från i somras, ge mig sommar nu, tack. Någon? Jag orkar inte med hela hösten och vintern bara slaskigt, kallt, blött och mörkt. 



OHYEAH !


Serious Talk


Sov gott

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Godnatt alla söta !


Dagens outfit

Leggins: Köpta någonstans men vet inte var
Linne: Gina Tricot
Stickad Tröja: Gina Tricot
Klocka: Ur&Pen
Armband: Glitter
Örhängen som inte syns på bild: Snö

Snö

Det är värsta snöstormen ute och har varit det hela dagen, det har kommit hur mkt snö som helst och det snöar för fullt än. Kul och cykla 6 km till skolan imorgon, borde få busskort tycker jag!
Vad tycker ni är det bra eller dåligt med snön?



Onepiece

Ska man önska sig en sån av tomten? De ser ju sååå mysiga ut och fina är dem också, jag är kär ♥

OnePiece Fusion Lilla/Rosa

tisdag

Pinsaaaaaaaaaaamt. Vi förlorade över sär på innebandy, de var för tusan bra och vi går ju faktiskt media inte innebandy, så hade inte räknat att vi var så bra direkt.
Jag fick VG på engelskaprovet vi hade förra veckan, eller ah för två veckor sedan efter som det var lov förra veckan. Jag är jättestolt! :D Har aldrig fått VG på ett engelskaprov eftersom jag är sämst på det.
Just nu sitter jag och "firar" genom att äta marabou sensation med hallon yougurt (Skulle ha ätit den vad jag än fått på provet.) Jag lovar det är världens godaste choklad. MMMMM Marabou säger jag bara.

Bjuder på en snygg bild på mig och Lovisa. Snygga brudar asså.



Fått en flaska i huvet, blivit sövd på akuten, varit död i minuten

Sitter och har datorkunskap tror jag? Något mediaämne är det iallafall :P
Snart ska vi möta särklassen i innebandy, haha undra hur det kommer att gå, jag suger på innebandy.
Hejdåå

Småland nästa

Nu åker jag och Lovisa till Tingsryd, till Lisa. Vi stannar där tills på lördag så jag tror inte att det kommer bli så många blogginlägg kanske slänger in något.

Ni får ha det bra, pussss !


Bild på oss tre för några år sedan. Så små och söta ;)

RSS 2.0