People always leave

Nu är allt packat och klart för imorgon då jag och hela feta släkten (nästan iallafall) åker iväg till Ullared. Vi stannar kvar där en natt så vi får se om jag slänger in något mobilinlägg. Jag känner att denna resa kommer att bli dyr. men man lever bara en gång, that's it!

Nystädat

Städat rummet, älskar verkligen när det är nystädat, men det är inte ofta det, ungefär 95% av tiden är det typ ett mounteverestberg av saker på skrivbordet, kläder över hela soffan och obäddad säng. Men ska snart göra om mitt rum dvs införskaffa mig nya möbler och så, så då ska jag faktiskt försöka hålla det fint lite oftare! Lättare sagt än gjort..

Så här kul kan man ha en fredagkväll!


seg söndag

Ojojoj seg dag, vaknade typ 9 gick upp, gick och la mig igen och vaknade tolv satt på mig kläder, åt frukost och åkte med mamma och handlade en veckorevyn till morgondagens bilresa, sedan övningkörde jag även lite, för första gången på väg! Dock en otrafikerad väg, mötte inte en enda bil, men man måste börja lätt, körde iallafall 55 hihih OMG! :D  Okej inte alls snabbt haha... Nu sitter liggerjag här framför datorn och dricker te, spillde precis ut te i min säng, MYSIGT! Ska iallafall bädda rent nu och städa bomnedslaget, mitt så kallade rum. Sen ska jag även packa min väska för imorn åker jag, mamma, mormor, moster och kusinen Rebecca till Ullared och shoppar galet. Ciao!

skjorta + stickat

Det är sjukt fint att ha en skjorta under en stickad tröja, en stor tumme upp på detta! Måste införskaffa mig en färgad stickad tröja!

Life is a bitch

weheartit

chilldill

vaknade precis chilldill, igår blev det en chillkväll med Lovisa, Johanna, Emma och Linnea hemma hos mig och ikväl blir det ännu mer chilldilligare hemma hos Johanna! Great mate!

trötta tjejer i min säng!


Bättre sent än aldrig

Blev storshopping i Norrköping för två veckor sen, detta är vad jag fick med mig hem!
blus från Gina Tricot
Jacka från Stadium
hoodtröja från bikbok    (Tre marinblåa plagg, jag gillar blått ja..)
Stickad cardigan från H&M
Usatröja från Gina Tricot
Earcluff från Glitter. Köpte dock denna i Linköping i Tisdags, men Norrköping eller Linköping what ever!

I'd rather be with you

Fullständigt förälskad, jag har sönderlyssnat den i ca ett år nu, men jag tröttnar inte på den!


Jatack,


slut på praktiken

Nu är det slut på praktikveckorna, dessa tre veckor har gått sjukt fort, ush nu är det tillbaka till gamla vanliga lektioner, läxor, prov osv, om några veckor är det även nationelltprov i engelska vilket jag vet kommer gå värdelöst!
Men först väntar en hel veckas höstlov, skönt! Ikväll kommer några tjejer hit och äter lite mat o kollar idol o några skräckisar eller nått. Hoppas alla får ett bra höstlov.
Jag har säkert nämtatt jag praktiserade på succé, en tidning. Så vi har fått gjort tre sidor till succé och jag har gjort två artiklar.  Så här blev resultatet:
Halloween, artikeln är med i oktobernummret.


Sverigecupen, kommer publiceras i decembernummret.

seg uppdatering

Idag var det skola i någon timme sedan drog jag och Lovisa ner på stan och köpte tågbiljetter och då när man gick ut och kände lukten av maaat blev vi så jäla hungriga att vi gick och käkade på hot&mix Gott!
Sen åkte jag hem och sedan blev det powerwalk med mamma och mormor och alla hundar, trevligt.
I helgen har jag inte uppdaterat något. I fredags kväll var jag ute och käkade med Emma, Johanna och Linnea. Har märkt att jag äter ute mycket, inte bra! Dyrt som attan nu närjag inte har något jobb längre. Men efter att vi hade ätit drog vi och hyrde film och sen åkte vi hem till Linnea och tittade idol och två filmer, riktigt trevligt asså!
I lördags blev det lagfest, och ah imorgon ska jag och Lovisa åka till lindköping med praktiken och intervjua Alex om hans handbollskarriär ;)
En bild från innan lagfesten! ;)

onsdag

Sitter i skolan. Kom dock hit nyss, har ju praktik nu så vi får planera själva när vi ska börja och sluta o vi har det ganska chill, börjar typ 11-12 varje dag och slutar skapligt och imorgon har vi bestämt oss för att vara lediga, älskar praktik asså! <3 Vi är iallafall klara med vår första artikel nu, skönt, vi ska snart ner till succé och lämna in vårt material.

Juste i helgen var jag i Norrköping, hittade riktigt mycket faktiskt, nästan för mycket. Köpte iallafall en vinterjacka vilket behövdes, så nu behöver jag inte frysa längre! Bilder på sakerna kommer in någon dag denna vecka. :)

På tåget

Sitter på tåget påväg mot norrköping blir lite shopping där, måste köpa vinterjacka, svinkallt ute nu ju! Lovisa sover så sött bredvid mig och jag sitter och gör cp miner, så kul har man på tåget. Ne nu ska jag gå av tåget ciaoo


Fin morgon

Fin morgon, hihi. Ska snart upp och duscha och fixa mig och om exakt två timmar ska jag möta upp några klasskompisar vid C&L  (coffé and lounge) och ta en fika och snacka skit. Nejdå. Vi ska faktiskt jobba på vår artikel som vi håller på med inom praktiken. :)

Lååång sovmorgon

Ringde nyss min praktikhandledare eller vad man ska säga o han sa att ja inte behöver börja fören halv 2 idag, SOFT! Vad ska man göra framtill dess då? Hmmmm...
Kan ju berätta lite om gårdagen, låg typ i sängen hela dagen och hade allmänt tråkigt, läste lite i min engelskabok och gjorde några mattetal så lite fick jag gjort iallafall, sen på kvällen tog jag typ spakväll med ansiktsmask, hårinpackning, kroppspeeling och allt sånt. Nej nu ska jag ta och koka en kopp te och se om det finns någon rolig nisse inne på skype som man kan fördröja tiden med :)
Så jävla snygg!

Praktikant nästa ;)

Sitter i sängen och blir avundsjuk på alla som lägger upp klassfoton på facebook, jag vill också ha skolfotot! Varför har inte jag fått det?!?! Aja idag var det iallafall sista dagen i skolan på fyra veckor. Vi har nämligen praktik i tre veckor och efter det blir det höstlov. Jag ska praktisera på Succé en tidning, vi ska typ göra två sidor till den tidningen eller nått sånt, det kan nog bli kul tror jag. :) Ikväll ska jag hitta på något med Lovisa och eventuellt med Johanna och Emma också om någon av de vill svara på sms! Juste fick VG på matteprovet, så himla glad! :) Nej nu ska jag nog ta en liten powernap och njuta av att det är fredag.

Chillar i solen

Sitter ute i solen och chillar med musik typ, så sjukt varmt äre! Känns som värsta sommarvärmen. Underbart.

RSS 2.0